ua en ru

Т.в.о. заступника голови АП заявив про завершення інспекції підрозділів АТО

Два тижні тому за дорученням в.о. Президента України Олександра Турчинова була проведена повна інспекція підрозділів залучених до антитерористичної операції (АТО).

Два тижні тому за дорученням в.о. Президента України Олександра Турчинова була проведена повна інспекція підрозділів залучених до антитерористичної операції (АТО). Про це сьогодні в кулуарах Верховної Ради повідомив журналістам тимчасово виконуючий обов'язки голови Адміністрації Президента України Андрій Сенченко, передає кореспондент РБК-Україна.

"За дорученням верховного головнокомандувача, в.о. Президента України Олександра Турчинова, два тижні тому була проведена тотальна інспекція військ. За завданням адміністрації, фахівці виїжджали у всі частини, які залучені до АТО. Ми має маємо повну картину. За результатами цієї інспекції було надано звіт Турчинову, і за результатами цього звіту була така резолюція, щодо того, щоб були прийняті заходи Яценюком і Махницким стосовно і першого заступника міністра оборони Богдана Буци", - повідомив Сенченко.