ua en ru

Віталій Кличко балотуватиметься на президентських виборах 2015 р, - WBC

Віталій Кличко має намір балотуватися в Президенти на виборах в 2015 р. Про це йдеться в повідомленні на офіційному сайті WBC.

Віталій Кличко має намір балотуватися в Президенти на виборах в 2015 р. Про це він заявив на зустрічі з президентом WBC Хосе Сулейманом, йдеться в повідомленні на офіційному сайті WBC.

"Кличко розповів, що збирається продовжувати свою політичну кар'єру. Більше того, Віталій Кличко зізнався, що збирається брати участь у президентських виборах у 2015 році. Він розповів, що у президентстві головне завдання - поліпшити життя українців завдяки модернізації економіки і створенням нових робочих місць", - йдеться в повідомленні.

Кличко вирушив до Мексики на переговори з Президентом WBC з приводу його паузи в боксерській кар'єрі через травму.

Зазначимо, це перша заява Кличка про намір взяти участь у виборах Президента в 2015 р.

Кличко кілька років тому заснував партію "УДАР", яку спочатку провів у Київраду, а в 2012 р. - і до парламенту. При цьому, рейтинг самого Кличка вищий, ніж рейтинг його партії.

Слід додати, що, згідно з останніми соцопитуваннями, Віталій Кличко має найвищий рейтинг серед опозиційних політиків і нібито може перемогти на виборах чинного Президента Віктора Януковича.

Однак з таким формулюванням не згодні інші опозиційні лідери - Арсеній Яценюк, Олег Тягнибок і навіть Юлія Тимошенко, яка відбуває тюремний термін. Раніше "Батьківщина" висунула Тимошенко кандидатом у Президенти, проте в реальності ЦВК її навряд чи зареєструє кандидатом. Це означає, що від "Батьківщини" балотуватиметься Яценюк.

На одному з мітингів опозиції в Києві вже прозвучала інформація, що якщо вибори відбудуться у два тури, то в першому турі будуть висувати свої кандидатури і Кличко, і Яценюк, і Тягнибок.

Нагадаємо, вибори Президента України мають відбутися в 2015 р.