ua en ru

У Запоріжжі буде реалізований перший проект Європейського фонду інвестицій, - Рабинович

У Запоріжжі буде реалізований перший проект Європейського фонду інвестицій, - Рабинович

Перший проект Європейського фонду інвестицій в Україні буде реалізований в Запоріжжі. Про це повідомив один з лідерів "Опозиційного блоку" Вадим Рабинович під час третього етапу Європейського економічного форуму в Україні.

У прес-службі партії "Опозиційний блок" відзначають, що два етапу форуму відбулися в Брюсселі, а Київський форум присвячений конкретним рішенням пошуку інвестицій в економіку України. Зазначається, що перший проект Європейського фонду інвестицій в Україні буде втілений в Запоріжжі.

Те, що інвестори готові до співпраці підтвердив і лобіст інтересів України в Європарламенті, професор з Бельгії Алекс Занзер.

"Необхідно, щоб ситуація в Україні працювала для народу, для інвестора. Тому що інтереси обох однакові. Мета інвесторів - заробити гроші, а це можна зробити тільки в стабільній ситуації. Інвестор не повинен ніколи боятися. Інвестор повинен знати, що податкова ситуація нормальна, що не буде корупції", - сказав глава Європейського фонду інвестицій в Україну Алекс Занзер.

"Я дуже задоволений і тим, що я виконав передвиборчу обіцянку. Ми домовилися з фондом, що перший інвестиційний проект розпочнеться саме в Запоріжжі, у місті, який сьогодні знаходиться у складній економічній ситуації. Ми обов'язково приїдемо туди, і інвестиційні гроші підуть в Запоріжжі. Потім у нас в плані Одеса, Харків і інші регіони", - підкреслив Рабінович.