ua en ru

В Україну прибуває делегація НАТО, - Генштаб

В Україну прибуває делегація НАТО, - Генштаб Джерело фото:flickr.com/Utenriksdepartementet UD

В Україну сьогодні, 14 січня, прибуває делегація НАТО для проведення в Києві 20-го засідання спільної робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва. Про це в ході брифінгу заявив виконуючий обов'язки спікера Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов, передає кореспондент РБК-Україна.

"В ході 20-го засідання спільної робочої групи Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва сторони планують обговорити стан і напрямок подальшого розвитку в Україні системи стандартизації та кодифікації, перспективи роботи в Україні трастового фонду з утилізації легкого озброєння та стрілецької зброї, а також звичайних боєприпасів, протипіхотних мін та трастового фонду щодо модернізації системи зв'язку і автоматизації управління військами ЗСУ", - повідомив Селезньов.

За його словами, також в рамках візиту делегація НАТО відвідає державний концерн "Укроборонпром" і державне підприємство "Антонов".

Візит делегації триватиме до 16 січня.

Нагадаємо, 26 грудня Президент України Петро Порошенко затвердив склад робочої групи Україна-НАТО, до складу якої увійшли 9 осіб.