ua en ru

В Україні відбулося збройне захоплення влади, - нардеп ПР

В Україні відбулося збройне захоплення влади, заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов на з'їзді депутатів від Партії регіонів усіх рівнів південно-східних рад, який зараз проходить у харківському Палаці спорту.

В Україні відбулося збройне захоплення влади, заявив народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов на з'їзді депутатів від Партії регіонів усіх рівнів південно-східних рад, який зараз проходить у харківському Палаці спорту. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Це захоплення відбувався за участю іноземних держав... Прийняли один закон про амністію, другий закон про амністію, були готові внести зміни в Конституцію, але вони хотіли владу тут і зараз. Вони захопили владу... Поставте хлопців з битами, нехай вони поруководят країною, нехай спробують", - сказав Царьов.

"У Києві 20 тис. озброєних людей і тим, хто захопив владу, хочеться цих людей відправити з Києва кудись подалі. Але нам тут не потрібні люди зі зброєю", - підкреслив Царьов.

Він нагадав про смерті в офісі Партії регіонів на вул. Липській, спаленому активістами Майдану. "Наше завдання - організуватися, не допустити хаосу і розрухи", - сказав нардеп.

До цього нардеп від ПР Вадим Колесніченко у своєму виступі закликав до максимальної децентралізації влади в країні, при якій у центральних органів залишаться тільки ключові функції, а більшість зібраних коштів будуть залишатися на місцях.

Тим часом, під Палацом спорту проходить мітинг прихильників Евромайдана. Губернатор Харківської області Михайло Добкін підкреслив, що всі провокації, які можуть бути, будуть на совісті організаторів цієї акції.