ua en ru

У Слов'янську зруйновані практично всі АЗС, - ДонОДА

У Слов'янську зруйновані практично всі автозаправні станції. Станом на вівторок існують проблеми із заправкою карет швидкої допомоги, заявила директор департаменту охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Олена Петряєва,

У Слов'янську зруйновані практично всі автозаправні станції. Станом на вівторок існують проблеми із заправкою карет швидкої допомоги, заявила директор департаменту охорони здоров'я Донецької обласної державної адміністрації Олена Петряєва, йдеться в повідомленні прес-служби ДонОДА.

"У місті зруйновані практично всі автозаправки, зараз водії "швидких" намагаються прорватися за паливом в Краматорськ", - розповіла Петряєва.

Вона також зазначила, що через зупинку роботи Держказначейства в Слов'янську медпрацівники не отримують зарплату, що в нинішній ситуації створює додаткову напруженість у лікарському середовищі міста.

Що стосується забезпечення медикаментами, то завдяки отриманій від Червоного Хреста гуманітарної допомоги вдалося створити мінімальний запас, який дозволяє зараз надавати екстрену допомогу.