ua en ru

У Раді відкликали проект про заборону трансляції російських каналів

У Верховній Раді відкликали проект постанови "Про тимчасове призупинення трансляції і ретрансляції деяких телерадіопрограм", що передбачає заборону трансляції російських каналів.

У Верховній Раді відкликали проект постанови "Про тимчасове призупинення трансляції і ретрансляції деяких телерадіопрограм", що передбачає заборону трансляції російських каналів. Про це йдеться в повідомленні асоціації "Телекомунікаційна палата України".

"Було запропоновано використовувати виключно цивілізовані методи досягнення цілей. Наприклад, звернення в суди та задіяння механізмів міжнародних договорів. Висловлюємо надію, що подібні ініціативи депутатів, які істотно зачіпають права людини та впливають на ринок, надалі будуть прийматися із залученням інститутів громадянського суспільства", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Раді було зареєстровано постанову "Про тимчасове призупинення трансляції та ретрансляції деяких телерадіопрограм", згідно з яким ставало можливим відключення деяких російських телеканалів.