ua en ru

Багато депутатів ПР не бачать Захарченка у складі майбутнього Кабміну, - Мірошниченко

В Партії регіонів багато депутатів, які не бачать в. о. міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка у складі майбутнього Кабінету міністрів України.

В Партії регіонів багато депутатів, які не бачать в. о. міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка у складі майбутнього Кабінету міністрів України. Про це народний депутат від ПР, представник Президента України в парламенті Юрій Мірошниченко заявив в інтерв'ю радіо "Свобода".

Так, на питання журналіста, чи бачить він у складі нового уряду Віталія Захарченка, Мірошниченко відповів: "Я персонально не бачу".
Він зазначив, що в Партії регіонів багато людей, які також не бачать Захарченка міністром.

"І тут питання не в людських якостях пана Захарченка... Я, до речі його знаю і поважаю як людину... І багато в чому він є заручником", - сказав Мірошниченко.

Він зазначив, що не треба навішувати на Захарченка ярлики і говорити, що він винен.

"Але тут ідеться про політичну відповідальність, про репутацію, про Президента, який сьогодні фактично певною мірою підставлений такими обставинами", - наголосив Мірошниченко.

Тому, за його словами, в новому складі Кабміну треба передбачити на посаду міністра внутрішніх справ "людину, яка б користувалася довірою в суспільства".