ua en ru

В Маріуполі під час штурму військової частини 16 нападників поранено, 2 - померло, - ГПУ

В Маріуполі, за уточненими даними, під час штурму військової частини сьогодні вночі 16 нападників поранено, 2 - померло під час надання їм медичної допомоги.

В Маріуполі, за уточненими даними, під час штурму військової частини сьогодні вночі 16 нападників поранено, 2 - померло під час надання їм медичної допомоги. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГПУ.

Фотогалерея: "Битва під військовою частиною в Маріуполі в ніч проти 17 квітня"

"Відповідно до попередніх даних медиків, майже всі нападники, які зазнали поранень, перебували у стані алкогольного сп'яніння. При цьому на місці події затримано 64 нападника, їх особи встановлюються. Працівники міліції та військовослужбовці у ході операції не постраждали", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив у Facebook про трьох убитих, 13 поранених, 63 затриманих серед нападників на військову частину в Маріуполі.

"Серед службовців МВС втрат немає. За попередніми даними, серед бойовиків-нападників - 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю, засоби зв'язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників", - зазначив вранці в четвер міністр.

Нагадаємо, 16 квітня орієнтовно о 20:00 близько 300 осіб почали штурмувати військову частину внутрішніх військ з вимогою віддати зброю. Протягом декількох годин чисельність людей навколо частини збільшилася вдвічі. З боку протестувальників летіли пляшки з горючою речовиною, лунали постріли. За даними прес-служби внутрішніх військ МВС України, близько 23:00 до звільнення військової частини приєдналися працівники міліції Маріуполя.

Зазначимо, що сьогодні вночі місцеві ЗМІ повідомляли про чотирьох загиблих у результаті протистояння в Маріуполі між правоохоронцями та сепаратистами.