ua en ru

У Красному Лимані немає зв'язку з двома територіальними комісіями, - ДНР

Співголова самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) Денис Пушилін заявив, що зараз немає зв'язку з двома територіальними виборчкомами у м. Красний Лиман

Співголова самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) Денис Пушилін заявив, що зараз немає зв'язку з двома територіальними виборчкомами у м. Красний Лиман, передає "Росія 24".

За його інформацією, в населеному пункті йдуть зіткнення ополченців з українськими силовиками.

При цьому Пушилін зазначив, що в інших населених пунктах все спокійно.

Сьогодні в Донецькій і Луганській областях проходять референдуми про самовизначення регіонів. Виборчі дільниці відкрилися о 08:00. Явка станом на 10:00 за київським часом в Луганську склала 22%.

7 травня Президент Росії Володимир Путін попросив представників південного сходу України перенести заплановане на 11 травня голосування, щоб створити умови для переговорів з офіційним Києвом.

8 травня активісти "Донецької народної республіки" заявили, що голосування відбудеться 11 травня. Місцеві депутати одноголосно проголосували проти його перенесення на більш пізній термін. У Луганську рішення не переносити референдум також одноголосно прийняв народна рада "Луганської народної республіки".