ua en ru

В КПУ звинуватили нардепа Лабунську у брехні

У прес-службі Компартії назвали брехнею інформацію, оприлюднену нардепом України Анжелікою Лабунською на її сторінці в Facebook про те, що нібито лідер КПУ Петро Симоненко в результаті визнання "Брокбізнесбанку" неплатоспроможним втратив 50 мільйонів доларів США.

"Це груба і зухвала брехня, спрямована на дискредитацію як особисто Петра Симоненка, так і Комуністичної партії - єдиної партії, яка виступає категорично проти антинародної політики захоплення влади в Україні олігархічними кланами і неонацистами, незалежно від кольору їх прапорів", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також відзначили, що Анжеліка Лабунська - позафракційний депутат Верховної Ради - є давнім партнером і протеже мільярдера Костянтина Жеваго.

"Тому не дивно, що в умовах, коли йде новий переділ влади і власності в Україні, коли нова-стара влада "розбазарює" українські землі, Компартія активно виступає проти фашистської диктатури олігархії і за народовладдя і єдність України на базі розширення повноважень територіальних громад, за безумовне забезпечення прав і свобод громадян - для такої олігархічної влади кандидат на пост президента від Компартії Петро Симоненко, як "кістка в горлі", - повідомили в прес-службі.

КПУ закликає всі ЗМІ, які заявляють про свою незаангажованість, незалежність та демократичність, утриматися від публікації явної брехні і будь-якого чорного піару.