ua en ru

У Києві на Майдані Незалежності сьогодні відбудеться останній набір в батальйон "Донбас"

У Києві на Майдані Незалежності сьогодні відбудеться останній набір добровольців в батальйон "Донбас".

У Києві на Майдані Незалежності сьогодні відбудеться останній набір добровольців в батальйон "Донбас". Про це у своєму Facebook написав командир батальйону Семен Семенченко.

"База Нацгвардії в Нових Петрівцях більше не може вмістити всіх бажаючих захищати Батьківщину у складі батальйону Донбас. Сюди їхати поки не треба. У нас вже фактично два складу - більше 800 чоловік. Це вже полк якийсь... До прийняття рішення командування про формування ще одного батальйону Нацгвардії (сподіваюся воно буде) приймаю рішення про перенаправлення потоку патріотів в ряди добровольчого батальйону "Донбас" (фактично це партизани) на бази в Донецькій області. З вівторка прийом в батальйон буде відновлений, але вже без статусів, держгарантій і зарплат, про що всіх одразу попереджаю. Частина сформована в Нових Петрівцях відправляється на фронт не пізніше 23 червня. Будь-які переговори повинні вестися з позиції переможених. Це шлях в нікуди. Разом - переможемо!", - написав він.

Крім того, він зазначив, що сьогодні з 10:00 до 14:00 на Майдані Незалежності в Києві проводиться останній набір в батальйон.