ua en ru

У Києві екс-регіонал Чечетов покінчив життя самогубством

У Києві екс-регіонал Чечетов покінчив життя самогубством

Колишній заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов в ніч на 28 лютого 2015 р. покінчив життя самогубством. Про це у своєму Facebook повідомив народний депутат від "Народного фронту" Антон Геращенко.

"Михайло Чечетов сьогодні вночі дійсно викинувся з вікна власної квартири з 17 поверху будинку за адресою вул. Мишуги, 2. Це сталося близько 1 години ночі. У Михайла Чечетова на Мишуги,2 була двоповерхова квартира. Дружина Михайла Чечетова залишалася на першому поверсі квартири, прокинулася о 1:30 ночі і не виявила поруч чоловіка, обійшла всю квартиру і побачила на другому поверсі квартири, відкрите вікно і тапочки чоловіка. Судячи з опитування дружини та інших осіб, що бачили його напередодні, він знаходився у глибокій депресії, після початку кримінального провадження за підозрою його у зловживанні службовим становищем під час "ручного" голосування 16 січня 2014 року", - написав Геращенко.

Як повідомив нардеп, Чечетов після себе залишив передсмертну записку приблизно такого змісту: "Немає ніяких моральних сил більше жити. Я йду. Думаю так буде краще для всіх. Дякую всім за підтримку."

Нагадаємо, 20 лютого Генпрокуратура оголосила підозра Чечетову у справі про "законах 16 січня".

У ніч на 21 лютого Печерський районний суд Києва обрав Михайлу Чечетову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 4 тис. 105 мінімальних зарплат, тобто близько 5 млн гривень. Вже 23 лютого за нього внесли заставу.