ua en ru

В Хмельницькому в рамках експерименту відбудеться об'єднання підрозділів ДАІ та патрульної служби

В м. Хмельницький буде проведений експеримент з об'єднання підрозділів ДАІ та патрульної служби в єдиний підрозділ.

В м. Хмельницький буде проведений експеримент з об'єднання підрозділів ДАІ та патрульної служби в єдиний підрозділ. Про це йдеться у розпорядженні Кабінету міністрів України щодо позбавлення підрозділів ДАІ функцій з надання адміністративних послуг в рамках концепції реформування МВС, яку сьогодні затвердив уряд.

Згідно з повідомленням, сьогодні, 22 жовтня 2014 р., на своєму засіданні Кабмін затвердив проект розпорядження щодо позбавлення підрозділів ДАІ функцій з надання адміністративних послуг, запровадження автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху, надання патрульній службі міліції повноважень державної автомобільної інспекції із забезпечення безпеки дорожнього руху в населених пунктах.

"Цим нормативним актом передбачено проведення експерименту на базі ДАІ м. Хмельницький. В рамках експерименту відбудеться об'єднання сил підрозділів ДАІ та патрульної служби в єдиний підрозділ", - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, цей нормативний акт визначає завдання для МВС з підготовки законодавчої бази для цього об'єднання в цілому у країні.

"Після доопрацювання вищевказані нормативні акти будуть подані на підпис прем'єр-міністрові України", - йдеться у повідомлені.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України сьогодні, 22 жовтня 2014 р. на своєму засіданні затвердив концепцію і стратегію реформування Міністерства внутрішніх справ.