ua en ru

В АП розпочалася зустріч Януковича з лідерами опозиції

В Адміністрації Президента відбувається зустріч Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з урегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій

В Адміністрації Президента відбувається зустріч Президента України Віктора Януковича та учасників робочої групи з урегулювання політичної кризи з лідерами опозиційних парламентських фракцій. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Згідно з повідомленням, у зустрічі беруть участь секретар Ради національної безпеки та оборони, керівник робочої групи Андрій Клюєв, радник Президента України Андрій Портнов, міністр юстиції Олена Лукаш, керівник фракції партії "Удар" Віталій Кличко (на фото праворуч), керівник фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк (на фото ліворуч) та керівник фракції "Свобода" Олег Тягнибок (в центрі).

Звернемо увагу, сьогодні Янукович висловив співчуття сім'ям загиблих під час подій на вул. Грушевського у Києві.

Нагадаємо, сьогодні Генпрокуратура підтвердила загибель від вогнепальних поранень двох людей на вул. Грушевського. Так, вранці, о 6:25, невідомий повідомив, що в приміщенні бібліотеки Національної академії наук знаходиться труп чоловіка. При цьому труп спочатку принесли в Будинок профспілок, а потім він був переміщений до приміщення бібліотеки. Крім того, за повідомленням прес-служби ГПУ, близько 9 години ранку, в приміщенні бібліотеки було виявлено тіло ще одного чоловіка з вогнепальними пораненнями. Зараз, правоохоронними органами ретельно розслідуються обставини загибелі цих людей.

Також, сьогодні Янукович заявив, що політичні випробування посилять Україну. Він також зазначив, що саме національна єдність є запорукою утвердження України як вільної європейської держави. Крім того, Янукович впевнений, що 2014 р. також стане роком зміцнення і розвитку місцевого самоврядування.

В АП розпочалася зустріч Януковича з лідерами опозиції

(Фото: прес-служба Президента України)