ua en ru

Українськіі силовики звільнили від сепаратистів військовий аеродром у Краматорську, - Турчинов (оновлено)

Турчинов повідомив, що в Донецькій обл. українські силовики звільнили від сепаратистів військовий аеродром у Краматорську.

Голова Верховної Ради України Олександр Турчинов (на фото) повідомив, що в Донецькій обл. українські силовики звільнили від сепаратистів військовий аеродром у Краматорську. Про це він заявив під час засідання ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я тільки-но телефоном отримав інформацію: українські спецпризначенці звільнили аеродром у Краматорську від сепаратистів. Я впевнений, що ніде - ні в Донецьку, ні в інших містах - у нас не буде більше сепаратистів. А всі вони будуть на лаві підсудних", - сказав Турчинов.

Аеродром у Краматорську (Донецька область) був звільнений від сил сепаратистів без втрат. Про це на брифінгу повідомив радник міністра внутрішніх справ України Станіслав Речинський, передає кореспондент РБК-Україна.

За словами Речинського, істотну роль в операції зіграли бійці підрозділу "Омега". Радник зазначив, що серед силовиків жертв немає, а серед сепаратистів, за останніми повідомленнями, є один поранений.

Раніше місцеві ЗМІ повідомляли, що в районі аеродрому у Краматорську (Донецька область) чутні постріли і кілька вибухів.

Українськіі силовики звільнили від сепаратистів військовий аеродром у Краматорську, - Турчинов (оновлено)

(Фото: сайт м. Краматорська "6264")

Як повідомляли вдень у прес-службі Міністерства внутрішніх справ, аеродром у м. Краматорськ Донецької області залишається захопленим проросійськими активістами.

При цьому в місті розблоковано будівлю міської міліції, відновлено звичайний режим роботи.

"У місті встановлено 2 блокпости, триває блокування міської ради", - зазначали у прес-службі.

За інформацією Міноборони, жодних випадків захоплення української військової техніки та озброєння у східних областях України не зафіксовано.

Нагадаємо, у вівторок, 15 квітня, на півночі Донецької області розпочалася антитерористична операція. "Вона буде проводитися поетапно і виважено", - заявляв в.о. Президента, голова ВР Олександр Турчинов.