ua en ru

Україна не має в своєму розпорядженні інформації про місце знаходження "чорних скриньок", - Гройсман

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман заявив, що Україна не володіє інформацією про місце знаходження "чорних ящиків".

Віце-прем'єр-міністр України - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимир Гройсман заявив, що Україна не володіє інформацією про місце знаходження "чорних ящиків". Про це Гройсман заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"У нас в комісії (Комісія з розслідування авіакатастрофи, - ред.) немає жодного свідчення, що ці чорні ящики були помічені на території пошукової операції. Мова йде про те, що можливо, вони вже були звідти відвезено. Але у нас немає інформації про те, хто їх забрав і чи знайшли їх взагалі", - сказав Гройсман.

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.