ua en ru

У Тимошенко відбулася короткострокова зустріч з донькою Євгенією

У екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко відбулася короткострокова зустріч з донькою Євгенією. Про це повідомила прес-служба "Батьківщини".

"Я рада, що після довгих переговорів, я зможу використати своє законне право на побачення, особливо у її День народження. Два дні були просто так забрані у нас, але я рада, що зараз можу до неї зайти», - повідомила Євгенія Тимошенко.

За словами Євгенії, коли вона піднялася на 9-ий поверх, де утримується Юлія Володимирівна, начальник караулу повідомив їй, що вона зустрінеться з лідером опозиції як захисник, тому це побачення короткострокове і донька лідера опозиції повинна залишити лікарню сьогодні.

Як зазначила Євгенія, вона мала відвідати Юлію Тимошенко не як захисник, а як донька, що передбачає собою довгострокове побачення терміном на три дні.

За її словами, довгострокове побачення мало розпочатися ще вчора, але через нібито карантин її не допустили. Хоча відвідування інших пацієнтів ЦКЛ №5 заборонено не було.

Євгенія шкодує, що в неї забрали довготривале побачення, як у доньки, бо завтра у її мами день народження, а потім Євгенія поїде на саміт Україна-ЄС до Вільнюса.