ua en ru

Тимошенко не відмовлялася від участі в сьогоднішньому судовому засіданні у справі ЄЕСУ, - Власенко

Екс -прем'єр Юлія Тимошенко не відмовлялася від участі в судовому засіданні у справі "про усні вказівки", яке сьогодні проходило у приміщенні харківського апеляційного суду. Про це заявив її захисник Сергій Власенко, повідомляє прес -служба "Батьківщини".

З посиланням на слова лідера опозиції Сергій Власенко повідомив, що "сьогодні, о 7.45, до палати лікарні "Укрзалізниця", де перебуває Юлія Тимошенко, зайшов керівник Качанівської колонії Ігор Колпащіков, один, без конвою, а потім покинув палату під приводом того, що йому необхідно надати розпорядження і не повернувся".

Захисник зазначив, що вже зі ЗМІ Юлія Тимошенко дізналася про свою нібито відмову. Власенко зазначив, що "Юлія Тимошенко не відмовлялася від доставки в приміщення апеляційного суду, де проходило слухання про так звані "усні вказівки" . "Юлія Володимирівна наголосила, що тюремники знову поширюють відверту брехню", - зазначив Власенко.

Як раніше повідомила прес -служба ДПтС, Тимошенко відмовилася від участі в сьогоднішньому судовому засіданні щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України".