ua en ru

Тігіпко: коаліційний уряд буде створено через 9 днів

Коаліційний Кабінет міністрів України буде створено через 9 днів. Про це заявив заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко в кулуарах Верховної Ради України,

Коаліційний Кабінет міністрів України буде створено через 9 днів. Про це заявив заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко в кулуарах Верховної Ради України, передає кореспондент РБК-Україна.

"Коаліційний уряд буде сформовано протягом 9 днів. Але на цей час нам необхідно забезпечити керівництво основними органами виконавчої влади. Саме тому сьогодні ми голосували за всіх виконувачів обов'язків голів міністерств", - сказав Тігіпко.

Він додав, що "він особисто знає і не один рік працював з тими людьми, які були призначені уповноваженими Верховної Ради" по тим або іншим органам виконавчої влади, тому він за них голосував.

Тігіпко відмовився коментувати можливість свого призначення на посаду прем'єр-міністра: "Я не знаю, хто буде прем'єром".

У той же час Тігіпко звернув увагу на необхідність включения в коаліційний уряд членів від ПР.

"Я відео як вони сьогодні ділили посади. Я впевнений, що в такому темпі у них довго не протримається. Тому я впевнений, що без представників ПР такий коаліційний уряд не зможе забезпечити ефективну роботу і стабілізацію ситуації". - заявив Тігіпко.