ua en ru

Соболєв прогнозує перенесення голосування за держбюджет-2015 р. на листопад-грудень

Лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв прогнозує перенесення ухвалення державного бюджету на 2015 р. на листопад-грудень 2014 р. , коли буде сформована нова Верховна Рада України.

Лідер фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв прогнозує перенесення ухвалення державного бюджету на 2015 р. на листопад-грудень 2014 р. , коли буде сформована нова Верховна Рада України. Про це Соболєв заявив сьогодні на брифінгу в Раді за результатами засідання погоджувальної ради депутатських груп і фракцій, передає кореспондент РБК-Україна.

"Але ми повинні розуміти, що в цій ситуації, в якій ми сьогодні знаходимось, під ключові зміни в бюджет - а я переконаний, що без змін до бюджету цього року, неможливо буде і формувати бюджет наступного року - навряд чи ми маємо на сьогодні більшість в парламенті. Тому у мене велике відчуття, що ці питання вже будуть перенесені на період листопад-грудень, коли буде сформована нова Верховна Рада", - сказав Соболєв.

Нагадаємо, за словами Соболєва, Кабінет міністрів України сьогодні, 15 вересня, до кінця дня внесе до Верховної Ради України проект державного бюджету на 2015 р.