ua en ru

Ситуація з українськими моряками на судні Ocean Green в Індонезії залишається без змін, - МЗС України

Ситуація з українськими моряками на судні Ocean Green в Індонезії залишається без змін, - МЗС України
Ситуація з українськими моряками на судні Ocean Green, яка вже четвертий місяць перебуває в порту Індонезії, залишається без змін.

Ситуація з українськими моряками на судні Ocean Green, яка вже четвертий місяць перебуває в порту Індонезії, залишається без змін. Про це під час брифінгу в Києві повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, переговори для захисту прав українських моряків тривають.

"МЗС спільно з нашими дипломатичними установами в Індонезії, Сінгапурі, Японії і Великобританії приймає всі можливі заходи для захисту прав та інтересів наших моряків. Ми зараз проводимо переговори з судновласником, компанією-оператором. Про інцидент нами повідомлено Панаму як державу, оператора судна, до справи залучаються представники Міжнародної федерації з представників транспорту і контакти в рамках Міжнародної морської організації", - сказав він.

Нагадаємо, українські моряки на судні Ocean Green вирішили залишитися на ньому заради отримання належної заробітної плати від судновласника.