ua en ru

СБУ не застосовувала силу при затриманні Добкіна, - ГПУ

Співробітники Служби безпеки України не застосовували силу при затриманні екс-голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна, який до початку суду буде перебувати у слідчому ізоляторі в Києві

Співробітники Служби безпеки України не застосовували силу при затриманні екс-голови Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна, який до початку суду буде перебувати у слідчому ізоляторі в Києві. Про це РБК-Україна заявив заступник генерального прокурора Олексій Баганець.

"Жодних силових заходів не застосовувалося при затриманні Добкіна. До суду він буде в СІЗО. Його затримання я вважаю правильним рішенням", - заявив він.

Баганець також підтвердив, що Добкін особисто прийшов в генпрокуратуру. "Добкін вчора сам особисто прийшов у ГПУ, жодних силових заходів не застосовувалося... Він був затриманий як підозрюваний. Сьогодні в Печерському суді Києва буде обрано запобіжний захід", - зазначив Баганець.

Нагадаємо, 10 березня Добкін був затриманий за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.