ua en ru

Рада може перенести розгляд законопроекту про Антикорупційне бюро, - Гройсман

Верховна Рада України може розглянути законопроект № 1660-Д "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо забезпечення діяльності Національного антикорупційного бюро України та Національного агентства України з питань запобігання корупції" на наступному тижні. Про це заявив голова Верховної Ради України Володимир Гройсман, починаючи пленарне засідання Ради, передає кореспондент РБК-Україна.

"На фінішній прямій законопроект про Антикорупційне бюро. Сьогодні після ради коаліції ми вирішимо, чи будемо ми розглядати його сьогодні або на наступному пленарному тижні. Оскільки ще вчора цей проект закону доопрацьовувався згідно європейським стандартам", - сказав Гройсман.

Також, за його словами, сьогодні на порядку денному парламенту стоїть президентський законопроект № 1656 "Про забезпечення права на справедливий суд".

"У нас з вами є важливий закон про справедливому суді. Вже місяць йде робота з експертами та в комітетах з доопрацювання. Майже вже готовий до розгляду цей проект закону. Комітет допрацьовує його", - повідомив спікер.

Нагадаємо, в порядку денному Ради законопроект № 1660-Д відсутній.

Однак як раніше повідомляв спікер, у четвер, 12 лютого, Верховна Рада України розгляне у другому читанні законопроект про Національне антикорупційне бюро (№ 1660-Д) і про справедливому суді (№1656).