ua en ru

Путін у листі до Порошенко закликав до "системним коректувань" УА з ЄС, - Reuters

Президент Росії Володимир Путін закликав Президента України Петра Порошенка до "системним коректувань" угоди про асоціацію з Євросоюзом

Президент Росії Володимир Путін закликав Президента України Петра Порошенка до "системним коректувань" угоди про асоціацію з Євросоюзом, передає Reuters з посиланням на лист російського лідера на ім'я Петра Порошенка від 17 вересня.

У листі президент Росії нібито попередив, що навіть зміни в законодавство для підготовки до угоди про асоційоване членство України в ЄС викличе негайну відповідь Москви.

"Ми як і раніше вважаємо, що тільки системні коригування угоди про асоціацію, які беруть до уваги весь спектр ризиків для російсько-українських економічних зв'язків і в цілому для російської економіки, дозволять зберегти існуюче торговельно-економічне співробітництво між Російською Федерацією і Україною», - цитує Reuters витяги з листа.

Нагадаємо, 12 вересня Україна і Європейський Союз домовилися відкласти тимчасове застосування економічної частини угоди про асоціацію до кінця 2015 р