ua en ru

Путін підписав закон про виплати з 2016 р. компенсацій сім'ям військових, зниклих на навчаннях

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про початок виплат з 1 січня 2016 р. грошових компенсацій сім'ям військовослужбовців, загиблих або зниклих безвісти на навчаннях.

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про початок виплат з 1 січня 2016 р. грошових компенсацій сім'ям військовослужбовців, загиблих або зниклих безвісти на навчаннях. Про це повідомляється на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

Згідно із законом, зазначена компенсація виплачується сім'ям військовослужбовця або громадянина, призваного на військові збори, що пропали безвісти при виконанні ними обов'язків військової служби в установленому законом порядку визнаних безвісно відсутніми або оголошених померлими".

При цьому категорії військових і громадян, зниклих безвісти, члени сімей яких матимуть право на отримання щомісячної грошової компенсації, будуть визначатися урядом РФ.

Цей закон набуде чинності тільки з 1 січня 2016 р.

Нагадаємо, як заявила російська правозахисниця, засновниця Facebook-групи "вантаж 200 з України в Росію" Олена Васильєва, за час проведення антитерористичної операції на Донбасі загинуло або пропало без вісті близько 4 тис. російських військових і найманців.