ua en ru

Президенти України, Франції, Росії і канцлер Німеччини продовжать телефонні переговори в "нормандському форматі"

Президент України Петро Порошенко, Президент Франції Франсуа Олланд, Президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель під час спільного телефонної розмови домовилися продовжити телефонні переговори в "нормандському форматі" через кілька днів.

Президент України Петро Порошенко, Президент Франції Франсуа Олланд, Президент Росії Володимир Путін і канцлер Німеччини Ангела Меркель під час спільного телефонної розмови домовилися продовжити телефонні переговори в "нормандському форматі" через кілька днів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Президента України.

"Президенти України, Франції та Росії, а також канцлер Німеччини домовилися продовжити телефонні переговори в нормандському форматі через кілька днів для підтримання активного діалогу і відстеження результатів домовленостей, які були досягнуті в цьому форматі", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що Порошенко акцентував увагу на необхідності звільнення з російської в'язниці народного депутата України Надії Савченко, стан здоров'я якої погіршився.

Нагадаємо, Путін, Олланд, Меркель і Порошенко обговорили ситуацію на Донбасі.