ua en ru

ПР: Більшість сьогодні прийняла більше соціальних законопроектів, ніж за попередній місяць

Народні депутати від фракції Партії регіонів і Комуністичної партії, які сьогодні зібралися на вул. Банковій, в ході засідання прийняли більшу кількість законопроектів, ніж за всі попередні місяці роботи. Про це, коментуючи сьогоднішнє засідання, заявив народний депутат України, член парламентської фракції ПР Олександр Стоян, повідомляє прес-служба ПР.

За словами політика, сьогодні були прийняті два дуже важливих закони: "Про внесення змін до закону "Про пенсії за особливі заслуги" щодо призначення пенсій особам, які виховали 5 і більше дітей" та "Про нарахування пені у разі невиплати зарплати, стипендії, пенсії чи інших виплат .

"Що стосується другого, то це дуже хороший, прогресивний закон для працюючих, адже пеня за затримку зарплати може досягати до 15% за місяць затримки", - підкреслив Стоян.

Він додав, що фракція Партії регіонів налаштована на конструктивну роботу на благо людей, в той час як опозиція блокує роботу Ради. "Взяти хоча б провокаційний закон про скасування пенсійної реформи. Адже від цього постраждають всі сьогоднішні пенсіонери: у них будуть забирати кошти, щоб зробити виплати знову вийшли на пенсію. Я вже не кажу про недавню історію зі сніжками. Це - реакція натовпу на дії опозиції , яка дає всій країні приклад, що можна штовхатися, битися і все зійде з рук".

Читайте також: Два парламенту: Опозиція і більшість провели паралельні засідання.