ua en ru

Портнов заявляє, що виграв у ГПУ 9 судів щодо захисту честі та гідності

Портнов заявляє, що виграв у ГПУ 9 судів щодо захисту честі та гідності Джерело фото:ukrinform.ua

Екс-заступник глави Адміністрації Президента України Андрій Портнов заявляє, що виграв у Генпрокуратури України 9 судів щодо захисту честі та гідності. Про це йдеться в повідомленні його прес-служби.

"Сьогодні, 25 грудня 2014 року, апеляційний суд р. Києва відхилив апеляційну скаргу Генеральної прокуратури України і залишив у силі рішення Печерського районного суду Києва, раніше задовольнив позов керівника Інституту правових реформ Андрія Портнова проти Генеральної прокуратури України про захист честі та ділової репутації", - сказано в повідомленні.

Крім того, як наголошується, суд зобов'язав Генпрокуратуру України в десятиденний термін спростувати в засобах масової інформації раніше поширену наклеп про нібито участь Андрія Портнова в легалізації грошових коштів.

"Нагадаємо, що це вже дев'ятий з дев'яти судових процесів, програний Генеральною прокуратурою Андрію Портнову, причому три з них прокуратура програла в апеляційних судах і шість у перших інстанціях", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, в травні 2014 р. прокуратура Києва порушила справу проти екс-заступника глави АПУ Портнова за підозрою в незаконному отриманні посади завкафедри.

У листопаді стало відомо, що Генпрокуратура досі не пред'явила звинувачення Портнову, синам Януковича, Азарова та Пшонки.