ua en ru

Порошенко представив в Краматорську новопризначеного голову ДонОДА Кіхтенко

Президент України Петро Порошенко в Краматорську представив нового голову Донецької обласної державної адміністрації Олександра Кіхтенка.

Президент України Петро Порошенко в Краматорську представив нового голову Донецької обласної державної адміністрації Олександра Кіхтенка. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

"Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області представив нового голову обласної державної адміністрації - генерала армії Олександра Кіхтенка", - йдеться в повідомленні.

У той же час Порошенко подякував Сергію Таруті за роботу на посаді голови ДонОДА.

Також повідомляється, що Порошенко в штабі АТО в Краматорську вручив державні нагороди військовослужбовцям, які проявили мужність та героїзм під час бойових дій.

Зазначимо, відповідні укази оприлюднені на сайті Президента України. Так, указом від 10 жовтня № 777/2014 Тарута Сергій Олексійович звільнений з посади голови Донецької облдержадміністрації, а указом № 778/2014 новим головою Донецької облдержадміністрації призначений Кіхтенко Олександр Тимофійович.

Нагадаємо, раніше сьогодні стало відомо, що Порошенко звільнив Сергія Таруту з посади голови ДонОДА, призначивши замість нього Олександра Кіхтенка.