ua en ru

Порошенко доручив до 18 листопада підготувати проект послання до Ради з визначенням нової стратегії нацбезпеки

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про підготовку проекту позачергового Послання Президента до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України у сфері національної безпеки.

Президент України Петро Порошенко підписав розпорядження про підготовку проекту позачергового Послання Президента до Верховної Ради України про внутрішнє і зовнішнє становище України у сфері національної безпеки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави держави.

Згідно з розпорядженням, керівництво підготовкою документа покладено на главу Адміністрації Президента Бориса Ложкіна. Буде створена робоча група у складі радника Президента україни - директора Національного інституту стратегічних досліджень Володимира Горбуліна, заступника Глави АПУ Ігоря Гриніва, заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Литвиненка, заступника глави АПУ Дмитра Шимківа.

"Президент доручив робочій групі забезпечити збір матеріалів до проекту послання, їх зведення і підготовку до 18 листопада 2014 р. проекту послання з визначенням нової Стратегії національної безпеки України", - йдеться в повідомленні.

Порошенко також зобов'язав Державне управління справами забезпечити фінансування витрат, пов'язаних з підготовкою проекту документа.