ua en ru

Польща може ратифікувати УА України з ЄС 28 листопада

Голосування щодо урядового проекту закону про ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною відбудеться в п'ятницю, 28 листопада.

Голосування щодо урядового проекту закону про ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною відбудеться в п'ятницю, 28 листопада. Про це повідомляє "Польське радіо".

У середу в польському Сеймі пройшли дебати з приводу урядового проекту закону про ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною. Всі парламентські клуби підтримали цей законопроект.

Підтримати проект, у якому польський Сейм висловлює згоду на здійснення Президентом Польщі ратифікації Угоди про асоціацію між Європейським Союзом і Україною, зобов'язалися всі парламентські клуби: Громадянська платформа, Польська селянська партія, Право і справедливість", Союз лівих демократів, Твій рух, Справедлива Польща.

Голова Комітету з міжнародних справ Роберт Тишкевич повідомив, що комісії закордонних справ і з питань Європейського Союзу, на об'єднаному засіданні 5 листопада одностайно рекомендували Сейму підтримати проект закону.

Нагадаємо, 26 листопада Швеція та Угорщина ратифікували УА України з ЄС.