ua en ru

Польща, Литва, Нідерланди і Данія будуть сприяти європейській інтеграції України, - МЗС Польщі

Польща, Литва, Нідерланди і Данія будуть сприяти європейській інтеграції України. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський під час зустрічі з Президентом Віктором Януковичем, міністром закордонних справ Литви Лінасом Лінкявічус, Нідерландів - Франсом Тіммерманс і міністром європейських справ Данії Миколою Вамменом, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми сьогодні тут для того, щоб допомогти досягти спільного успіху України та Європейського Союзу. У нас є можливість досягти історичного успіху для вашої країни і для вас особисто", - заявив Сікорський.

За його словами, подібні зустрічі будуть мати позитивні результати в ході євроінтеграції України. У ході зустрічі Сікорський також відзначив проведення реформ в Україні, і подякував Президенту за рішення про помилування колишніх чиновників.

У свою чергу, Президент України Віктор Янукович зазначив, що Україна високо цінує підтримку Польщі, Литви, Нідерландів і Данії в процесі євроінтеграції: "Ми надзвичайно високо цінуємо підтримку наших друзів і друзів України в питаннях євроінтеграції. Мені приємно відзначити, що ваш сьогоднішній візит є підтвердженням того, що ми це робимо спільно", - зазначив Янукович.

Читайте також: ЄС чекає від України прискорення реформ до кінця травня 2013 року.