ua en ru

ООН зафіксувала використання фото пораненого дитини з Сирії та відео з нібито вертольотами ООН у пропаганді проти влади України

Організація Об'єднаних Націй зафіксувала використання фото пораненого дитини з Сирії та помилкового відео з вертольотами ООН у пропаганді проти влади України.

Організація Об'єднаних Націй зафіксувала використання фото пораненого дитини з Сирії та помилкового відео з вертольотами ООН у пропаганді проти влади України. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління верховного комісара ООН з прав людини з посиланням на останню доповідь ООН по Україні.

"У доповіді перераховується ряд прикладів помилкового використання фотографій і відеофільмів з метою пропаганди, включаючи фотографію пораненого дитини в Алеппо (Сирія), який був представлений як жертва боїв в донецькому аеропорті; і відео з українськими вертольотами з символікою ООН, які були зняті раніше в іншому місці і не використовувалися, як стверджувалося у відео, у нинішніх боях в Україні", - наголошується в повідомленні.