ua en ru

Одарченко: У даний момент проходить з'їзд партій "Фронт змін" та "Реформи і порядок"

За інформацією народного депутата з ВО "Батьківщина" Юрія Одарченко, сьогодні в 11:00 мав розпочатися паралельний з'їзд партії "Фронт змін" і партії "Реформи і порядок", на якому, як передбачається, будуть прийняті рішення про ліквідацію цих партій та рекомендації їх діючим членам щодо переходу до складу партії "Батьківщина". Про це Одарченко заявив РБК-Україна.

На питання РБК-Україна, чи очікується сьогодні ввечері проведення з'їзду ПРП, "Фронту змін" і "Батьківщини", Одарченко відповів, що не володіє такою інформацією, проте повідомив, що в ці хвилини має проходити загальний з'їзд "Фронту змін" і ПРП.

"Наскільки мені відомо, сьогодні близько 11:00 повинні були початися і, очевидно, проходять з'їзди партії ПРП та "Фронту змін". На цих з'їздах можливе прийняття рішення про ліквідацію цих партій і про рекомендації їх членам увійти до складу партії "Батьківщина", - заявив Одарченко.

На питання про те, які посади при перерозподілі посад можуть зайняти представники цих партій, Одарченко відповів, що при вирішенні цього питання будуть братися до уваги рекомендації лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Він уточнив, що мова піде не тільки про перерозподіл посад, а й про зміну статуту партії.

Читайте також: З'їзд партії "Фронт змін" намічений на 14 червня, - джерела