ua en ru

Суспільно-політична ситуація в Донецькій обл. загострюється, - ДонОДА

Суспільно-політична ситуація в Донецькій області загострюється. Причиною цього є резонанс, пов'язаний з початком активної фази АТО

Суспільно-політична ситуація в Донецькій області загострюється. Причиною цього є резонанс, пов'язаний з початком активної фази антитерористичної операції (АТО) і реакцією на даний факт жителів області, України, світової спільноти, йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної державної адміністрації.

"Нейтралізація блокпостів сепаратистів на підступах до Слов'янська силами внутрішніх військ викликала неоднозначну реакцію. Активісти ДНР оголосили про мобілізацію для проведення оборони, збільшили кількість листівок із зверненням до студентів, шахтарів та робітників, посилили роботу з представниками ЗМІ з ультимативними вимогами до центральної влади. РФ активізувала дії військових підрозділів на кордоні з нашою державою, пояснюючи цей факт проведенням навчань і загостренням ситуації в Україні", - йдеться в повідомленні,

Крім того, наголошується, що українська армія, у свою чергу, стала посилювати свої позиції на військових об'єктах, а представники центральної та обласної влади виступили з офіційними зверненнями.

Фотогалерея: Антитерористична операція на сході України

Звернемо увагу, сьогодні на брифінгу в.о. голови Адміністрації Президента України Сергій Пашинський заявив про початок другої фази АТО, в ході якої місто буде заблоковане.