ua en ru

Новий глава ДонОДА бачить стратегічною метою відновлення початкових меж області

Губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко вважає головною стратегічною метою керівництва області відновлення початкових меж області.

Губернатор Донецької області Олександр Кіхтенко вважає головною стратегічною метою керівництва області відновлення початкових меж області. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Святогірську, передає прес-служба ДонОДА.

"Перше, що ми повинні зробити - встановити мир. Друге - почати відновлення зруйнованої інфраструктури. І найголовніше - наша стратегічна мета відновити початкові межі області", - заявив Кіхтенко.

Він також зазначив, що має намір налагодити тісну та ефективну співпрацю між військовими місцевими органами влади та громадянським населенням, що в підсумку дасть позитивний результат.

Крім того, серед основних своїх завдань новопризначений керівник області бачить забезпечення соціального захисту людей, створення нових робочих місць і боротьбу з корупцією.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко звільнив Сергія Таруту з посади голови Донецької обласної державної адміністрації, призначивши замість нього Олександра Кіхтенка.