ua en ru

Необхідність негайного і беззаперечного припинення вогню на Донбасі зросла, - Путін

Президент Росії Володимир Путін в ході телефонної розмови з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте заявив, що необхідність негайного і беззаперечного припинення вогню на Донбасі зросла.

Президент Росії Володимир Путін в ході телефонної розмови з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте заявив, що необхідність негайного і беззаперечного припинення вогню на Донбасі зросла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби російського Президента.

Як повідомляє прес-служба Кремля, Путін підкреслив важливість проведення всебічного і об'єктивного міжнародного розслідування причин і обставин авіакатастрофи, а також висловив співчуття у зв'язку з катастрофою літака "Малазійських авіаліній".

Нагадаємо, в Шахтарському районі Донецької області 17 липня о 16:20 розбився літак Boeing 777-200 компанії "Малазійські авіалінії", який виконував рейс Амстердам - Куала-Лумпур (рейс MH17). За попередніми даними, загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту: 283 пасажири, серед яких 3 дітей, і 15 членів екіпажу.