ua en ru

Необхідно провести переформування органів, - Ярема

Необхідно провести переформування правоохоронних органів.

Необхідно провести переформування правоохоронних органів. Про це в інтерв'ю програмі "Країна он-лайн" на телеканалі "Ера" заявив перший віце-прем'єр-міністр України Віталій Ярема, передає його прес-служба.

"Необхідно провести переформування правоохоронних органів. Це стосується не тільки міліції, яка працює в Луганській і Донецькій областях, це стосується всіх правоохоронних органів на території України", - підкреслив Ярема.

За його словами, реформування повинно призвести до серйозних змін у правоохоронній системі.

"У першу чергу мова йде про зміни в свідомості працівників міліції. Такі зміни дадуть нам можливість створити європейську правоохоронну систему. Необхідно якомога швидше вирішити питання підвищення заробітної плати та підвищення соціального статусу міліціонера", - зазначив Ярема.

Він так само підкреслив, що працівники міліції, які змінили присяги, будуть звільнені з лав правоохоронних органів та притягнуто до відповідальності: "Сьогодні Міністерство внутрішніх справ цих осіб вираховує і готує накази про звільнення з подальшим притягненням до кримінальної відповідальності, згідно з чинним законодавством".