ua en ru

Нємцов звернувся до Януковича щодо заборони на в'їзд до України

Колишній віце-прем'єр РФ, співголова опозиційної російської партії РПР- ПАРНАС Борис Нємцов звернувся до Президента України Віктора Януковича із приводу заборони на його в'їзд до України.

Колишній віце-прем'єр РФ, співголова опозиційної російської партії РПР- ПАРНАС Борис Нємцов (на фото) звернувся до Президента України Віктора Януковича із приводу заборони на його в'їзд до України. Про це Нємцов написав у своєму Facebook.

"Бюро "Республіканської партії Росії - Партії народної свободи" звернулося до Президента України із приводу рішення СБУ заборонити мені в'їзд до країни", - написав Нємцов.

Опозиціонер також зазначив, що СБУ так і не пояснила причин заборони на в'їзд до України: "У посольстві України в Москві також не змогли нічого чітко сказати. Термін, протягом якого діє заборона, невідомий".

Нагадаємо, вчора стало відомо, що російському політику Борису Нємцову заборонено в'їзд до України.

Про таке рішення влади України Нємцову повідомили напередодні безпосередньо в київському аеропорту "Бориспіль", куди він прилетів з Москви.

Як повідомлялося, 2 грудня в Москві правоохоронці затримали 10 осіб, які брали участь у пікеті солідарності з Євромайданом біля посольства України в РФ. Серед них також був і депутат Ярославської обласної думи Борис Нємцов.