ua en ru

Нардепи позбавили мандата Володимира Бондаренко

Народні депутати позбавили депутатського мандата Володимира Бондаренко. 

Народні депутати позбавили депутатського мандата Володимира Бондаренко. За відповідне рішення проголосували 269 нардепів.

Бондаренко скалав мандат у зв'язку з призначенням головою КМДА.

Нагадаємо, 7 березня 2014 р. виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов своїм указом призначив Володимира Бондаренка головою Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Зазначимо, Володимир Бондаренко народився 4 грудня 1952 р. в селі Охіньки Прилуцького району Чернігівської області. Після школи навчався в районному педучилищі. У 1977 р. закінчив історичний факультет Київського держуніверситету ім. Т.шевченка, а в 1998 р. там же - юрфак за спеціальністю правознавство.

Під час парламентських виборів 2002 р. і президентських 2004 р. Бондаренко керував київською штабами блоку "Наша Україна" та опозиційного кандидата Віктора Ющенка. Взяв активну участь у "помаранчевій революції".

На дострокових парламентських виборах-2007 пройшов у ВР під №100 Блоку Юлії Тимошенко. Голова підкомітету з питань відслідковування впливу законопроектів на показники бюджету комітету з питань бюджету.

З грудня 2012 р. - народний депутат VII скликання від "Батьківщини", балотувався по одномандатному округу №219 в Києві. Член парламентського комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. Безпартійний. Одружений, має двох дочок.