ua en ru

Нардеп Віктор Янукович-молодший у 2013 р. задекларував доходи на 201 тис. грн

Позафракційний народний депутат України Віктор Янукович-молодший у 2013 р. задекларував доходи на загальну суму 201 тис. 054 грн.

Позафракційний народний депутат України Віктор Янукович-молодший у 2013 р. задекларував доходи на загальну суму 201 тис. 054 грн. Про це йдеться у його декларації про майно, доходи, витрати і зобов`язання фінансового характеру за 2013 р, яка розміщена на сайті Верховної Ради України.

Згідно з декларацією, вся ця сума - це заробітна плата, інші виплати та винагороди, нараховані (виплачені) декларанту відповідно до умов трудового або цивільно-правового договору. Інших джерел доходів у Януковича-молодшого у 2013 р не було.

На рахунках у банках та інших фінансових установах він зберігає 922 тис. 266 грн.

Нардеп володіє земельною ділянкою площею 1 тис. 610 кв. м, квартирою площею 379,1 кв. м., гаражем площею 20,5 кв. м, та має інше нерухоме майно площею 510,8 кв. м.

Згідно з декларацією, Янукович-молодший, який є майстром спорту з автоспорту та очолює Автомобільну Федерацію України, власних транспортних засобів не має.

Члени сім'ї Януковича-молодшого, серед яких значиться дружина та син, у 2013 р. доходів не задекларували.

Також родина нардепа не володіє ані нерухомим майном, ані автотранспортом. Коштів у банках дружина Януковича також не тримає.
Нагадаємо, нардеп Віктор Янукович є молодшим сином колишнього Президента України Віктора Януковича. Пройшов до Верховної Ради України за списком Партії регіонів, членом якої був до 13 травня 2014 р.

Після Євромайдану та втечі його батька з України взимку 2014 р. Євросоюзу і Канада оголосили, що Янукович-молодший разом з батьком і братом числиться в списках високопоставлених українських чиновників, проти яких вводяться фінансові санкції.