ua en ru

МВС звинувачує нардепа від ПР Юрія Іванющенка в розкраданні коштів в особливо великих розмірах

Міністерство внутрішніх справ України звинувачує народного депутата України від Партії регіонів Юрія Іванющенка, відомого також як Юра Єнакієвський, в розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

Міністерство внутрішніх справ України звинувачує народного депутата України від Партії регіонів Юрія Іванющенка (на фото), відомого також як Юра Єнакієвський, в розкраданні коштів в особливо великих розмірах. Про це повідомив радник глави МВС України Зорян Шкіряк у своєму Facebook.

"В офісних приміщеннях ряду підприємств в місті Іллічівську проведено обшук. МВС України вилучило 440 тисяч доларів у бізнес-партнера народного депутата, приплічника Януковича, кримінального авторитета Іванющенка", - повідомив Шкіряк.

За словами радника голови МВС, у результаті проведення обшуку вилучена комп'ютерна техніка, бухгалтерська документація та інші документи, які підтверджують причетність цих підприємств до злочинної схеми протиправної діяльності Аврамова І.І. та Іванющенко Ю.В.

Повідомляється, що у ході досудового слідства по кримінального провадження, відкритого Генеральною прокуратурою України за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 209, ч. 3 ст. 28, ст. 205, ч. 2 ст. 294, ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 15, ст. 115 КК України відносно Крисіна Ю.В., Алієва Д.Д., Зубрицького В.В., встановлено протиправну діяльність Аврамова І.І. і його бізнес-партнера Іванющенко Ю.В. (народний депутат України), які скоїли розкрадання бюджетних коштів в особливо великих розмірах.