ua en ru

Мірошниченко готовий покинути ПР у разі відмови від партії євроінтеграційного курсу

Нардеп від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко готовий покинути Партію регіонів у випадку її відмови від євроінтеграційного курсу.

Нардеп від фракції Партії регіонів Юрій Мірошниченко готовий покинути Партію регіонів у випадку її відмови від євроінтеграційного курсу. Про це він заявив журналістам у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Багато зараз почали говорити про зміну політичного курсу Партії регіонів. Навіть сьогодні на засіданні фракції ми торкнулися цієї теми. Дехто з наших колег пропонував переглянути зовнішньополітичний курс, переорієнтувавшись на інтеграцію в Митний союз. Я висловив свою точку зору, що я голосував за закон "Про засади внутрішньої і зовнішньої політики". Я голосував за рішення з'їзду партії регіонів, де ми говорили про те, що європейська інтеграція є геополітичним вибором України. Я буду захищати цю позицію і на з'їзді партії регіонів. Якщо я залишуся в меншості, тоді я буду приймати рішення щодо перебування у Партії регіонів", - сказав він.

"Я хочу бути в тій партії, політику яку я поділяю, і я так буду робити", - додав він.

Нагадаємо, станом на ранок 24 лютого заяви про вихід з фракції ПР написали 74 нардепа з 209.