ua en ru

Міліція порушила справу за фактом вбивства чоловіка, тіло якого було знайдено на місці загибелі депутата міськради під Слов'янському

Міністерство внутрішніх справ України порушило справу за фактом вбивства чоловіка, тіло якого було знайдено на місці загибелі депутата міськради під Слов'янськом.

Міністерство внутрішніх справ України порушило справу за фактом вбивства чоловіка, тіло якого було знайдено на місці загибелі депутата міськради під Слов'янськом. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Тіло чоловіка з різаними ранами черевної порожнини було знайдено в місцевій річці Торець. 27 квітня в річці Торець, що в с. Райгородок Слов'янського району, що знаходиться в 1 км від автодороги "Райгородок-Красний Лиман" знайдено тіло невідомого чоловіка 25-30 років. Тіло чоловіка з різаними пораненнями черевної порожнини, без одягу, на спині перебував рюкзак з піском. Обставини події встановлюються. За даним фактом проводиться перевірка за попередньою правовою кваліфікацією за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Слов'янську Донецької області виявили ще один труп на місці загибелі депутата горлівської міськради Володимира Рибака та київського студента КПІ Юрія Поправко.