ua en ru

Міліція відкрила справу за фактом нападу на Павлоградський хімзавод у Донецькій обл

Слідчим відділом Амвросіївського районного відділу головного управління МВС України в Донецькій області розпочато кримінальне провадження за фактом нападу на Павлоградський хімзавод у Донецькій області.

Слідчим відділом Амвросіївського районного відділу головного управління МВС України в Донецькій області розпочато кримінальне провадження за фактом нападу на Павлоградський хімзавод у Донецькій області. Під час нападу охоронців складів було обеззброєно та підпалено складські приміщення, в яких знаходилось 40 тон вибухової речовини - амоніт, яка повністю знищена вогнем, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

Зокрема, 6 червня цього року невідомі особи в камуфляжному одязі, в масках на обличчях та з автоматичною зброєю, напали на склади вибухових матеріалів державного підприємства науково-виробничого об'єднання "Павлоградський хімзавод", які розташовані на околиці міста Амвросіївки.

Амвросіївська прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ст. 261 Кримінального кодексу України (напад на об'єкти, на яких є предмети, що становлять підвищену небезпеку для оточення) за фактом нападу на склади вибухових матеріалів ДП НВО "Павлоградський хімзавод".