ua en ru

МЗС України назвав терактом обстріл офісу Червоного Хреста в Донецьку

Міністерство закордонних справ України назвало терористичним актом обстріл офісу Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Донецьку. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

Міністерство закордонних справ України назвало терористичним актом обстріл офісу Міжнародного Комітету Червоного Хреста в Донецьку. Про це повідомляє прес-служба МЗС. Про це повідомляє прес-служба МЗС.

"Цього терористичного акту немає ніякого виправдання. Бандити і терористи нелюдським способом наважилися підняти зброю проти тих, хто прибув на Донбас з гуманітарною місією - допомагати людям", - йдеться в повідомленні.

У відомстві порівняли даний випадок із захопленням терористами співробітників місії ОБСЄ 25 квітня 2014 р. і підкреслили, що даний вчинок спрямований на залякування представників міжнародних організацій.

"Причетні до цього злочину особи і організації повинні бути притягнуті до відповідальності відповідно з нормами національного і міжнародного законодавства", - зазначили в МЗС.

Нагадаємо, вчора у Донецьку в результаті обстрілу офісу Червоного Хреста загинув співробітник організації, який є громадянином Швейцарії.