ua en ru

МЕРТ ініціює створення ради бізнес-омбудсмена

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЄРТ) ініціює створення ради бізнес-омбудсмена для покращення здійснення підприємницької діяльності.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (МЄРТ) ініціює створення ради бізнес-омбудсмена для покращення здійснення підприємницької діяльності. Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

У зв'язку з цим Міністерство підготувало проект постанови Кабінету міністрів України "Про створення ради бізнес-омбудсмена".

Як зазначається, раду бізнес-омбудсмена планується створити для забезпечення прозорості діяльності органів державної влади, сприяння зниженню рівня корупції та попередження недобросовісної поведінки суб'єктів господарювання, які займаються підприємництвом в Україні.

За даними прес-служби, проект підготовлений на виконання зобов'язань меморандуму про взаєморозуміння щодо підтримки української антикорупційної ініціативи.

Нагадаємо, Україна і Організація економічного співробітництва і розвитку 7 жовтня, у Парижі підписали меморандум про взаєморозуміння між урядом України та ОЕСР щодо поглиблення співпраці на дворічний термін.