ua en ru

Меркель наполягає на необхідності повного виведення російських військ для розв'язання конфлікту на Донбасі

Меркель наполягає на необхідності повного виведення російських військ для розв'язання конфлікту на ДонбасіКанцлер Німеччини Ангела Меркель у телефонній розмові сказала Президенту Росії Володимиру Путіну про необхідність повного виведення російських військ для розв'язання конфлікту на Донбасі, передає прес-секретар уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

Меркель наполягає на необхідності повного виведення російських військ для розв'язання конфлікту на Донбасі
Канцлер Німеччини Ангела Меркель у телефонній розмові сказала Президенту Росії Володимиру Путіну про необхідність повного виведення російських військ для розв'язання конфлікту на Донбасі, передає прес-секретар уряду Німеччини Штеффен Зайберт.

"Велися переговори щодо ситуації в Україні, зокрема, про здійснення мінських угод 5 вересня з приводу мирного плану для східної України. Канцлер дала зрозуміти, що для сталого вирішення конфлікту необхідні повне виведення російських військ і ефективний контроль за російсько-української державної кордоном", - зазначив прес-секретар.

Нагадаємо, раніше прес-служба Кремля повідомила про те, що Путін і Меркель позитивно оцінили відстрочку імплементації УА України з ЄС.