ua en ru

Меджліс делегував 2 осіб у самопроголошений Радмін Криму

Меджліс кримськотатарського народу ухвалив рішення делегувати двох людей у самопроголошений Рада міністрів Криму.

Меджліс кримськотатарського народу ухвалив рішення делегувати двох людей у самопроголошений Рада міністрів Криму. Про це на брифінгу в Сімферополі повідомив лідер Меджлісу Рефат Чубаров, передає КримІнформ.

"Зараз ми прийняли рішення делегувати повноваження для співпраці з владою Криму Ленура Іслямова і Заура Смирнова", - зазначив Чубаров.

Зокрема, кандидатура Іслямова запропонована на посаду першого заступника голови Радміну. Смирнов претендує на посаду голови Республіканського комітету у справах національностей і депортованих громадян. Згідно з ухваленим рішенням, Смирнов призупинить своє членство в Меджлісі.

"Поки дві кандидатури, щоб вони розглянули найбільш нагальні питання облаштування кримськотатарського народу", - додав Чубаров.

Нагадаємо, сьогодні відбулося друге за рахунком засідання Меджлісу, на якому розглядалося питання подальшої співпраці представницького органу кримських татар із владою Криму. На попередньому засіданні, 30 березня, думка членів меджлісу розділилося. Тоді ідею співпраці підтримало 22 людини, 9 виступили проти.